Comfort Line

"Met comfort in gedachte"

hot_tub_products_premium_line_villeroy_b

Een spa die alles te bieden heeft – de buitenspa's van de Comfort Line combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring. U kunt uw spa binnen of buiten plaatsen. Dankzij de robuuste constructie kan er geen vocht binnendringen en is de spa extreem duurzaam.

Wanneer u zichzelf eens wilt verwennen, is onze Comfort Line de juiste keuze: hier worden een buitengewone uitrusting met een adequate prijs gecombineerd. Al onze modellen beschikken over de moderne JetPak-technologie en voldoen aan dezelfde hoge standaarden als onze premium spa's. Stel zelf een spa samen die perfect bij uw behoeften en uw budget past.

R5L Snow_top view.png

Black & White EDITION

Met de Black & White Edition heeft Villeroy & Boch een unieke designlijn gecreëerd die dankzij de karakteristieke witte en zwarte elementen een volkomen nieuwe uitstraling heeft. Door de strakke lijnvoering past het design van de buitenspa's probleemloos binnen elke moderne woonstijl. In combinatie met de ombouw in “Stone Grey” fungeert dit als uw innovatieve visitekaartje! Dankzij de verwisselbare en achteraf monteerbare JetPaks™, in zwart of wit, kan uw buitenspa bovendien geheel naar eigen voorkeur aan uw behoeften worden aangepast.

VUB-BLACK-WHITE_OVERHEAD_201410.tif

Onze Buitenspa's

Design Line

De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.

PrimiumLine

De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.

Comfort Line

Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.

X-Series

Hoge standaarden zonder concessies. Spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.