Design Line

"Hightech en design in een kleine ruimte"

hot_tub_products_design_line_villeroy_bo

Met het gereduceerde ontwerp zijn de Just Silence en de Just Silence Compact spa een hommage aan de actuele architectonische stijl en passen ze op harmonieuze wijze in modern ingerichte leefruimten. De sobere vorm en strakke lijnvoering maken ze tot een designhoogstandje zonder onnodige franje op elk terras. De Just Silence spa is bekroond met de iF Design Award 2015 en de Red Dot Design Award 2016.

Just Silence _ Top View _ Snow.png

Innovatie over de gehele linie​​​​

"Engineering, techniek, design en afwerking – dat alles komt samen in een kwaliteitsproduct"

Duurzame onderconstructie

"De onderconstructie bestaat uit een duurzame, robuuste, volledig gesloten en bovendien houtvrije onderconstructie, die het binnendringen van vocht en ongedierte voorkomt: EnduraFrameTM"

Individuele massage

"U kunt kiezen uit maar liefst 6 verschillende JetPaks"

Maximale prestaties en efficiëntie

"De waarschijnlijk zuinigste spabaden ter wereld zijn ontworpen voor een efficiënt verbruik van natuurlijke hulpbronnen"

Onze Buitenspa's

Design Line

De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.

PrimiumLine

De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.

Comfort Line

Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.

X-Series

Hoge standaarden zonder concessies. Spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.