Onze werkwijze

VDV Aqua Pools streeft naar een kwalitatief en exclusief product!

IMG_3200_edited.jpg

Onze zwembaden op maat

Een project van A tot Z naar jouw keuze?

Dat is het doel van VDV Aqua Pools. Het volledig proces start samen met u rond de tafel. We bekijken wat jouw wensen zijn en zetten het totaal plaatje neer. Uitgraven, plateau leggen, zwembad plaatsen en afwerking, dat is onze expertise. Wij willen een afgewerkt product op maat neerzetten die volledig afgestemd is naar jouw keuze.

PE kunststoffen zwembad

Levenslange isolator

Polyethyleen kunststof is de sleutel naar een kwalitatief zwembad, waar wij levenslange garantie op bieden. De beste en sterkste isolator die je in alle vormen en wijzen kunt krijgen. Het zwembad kan standaard gemaakt worden in wit, licht grijs, antraciet en zwart, daarnaast zijn alle RAL-kleuren mogelijk.

Wilt u kunnen zonnebaden, op een ligstrand, dan kunnen wij dit u aanbieden. Trap links , rechts of over de volledige breedte?

Dat is geen probleem!

IMG-20191007-WA0001.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_779.jpg

Zwembad waterregeling & onderhoud

Van de heldere watercirculatie tot de zuinige warmteregeling

De watercirculatie is één van de belangrijkste factoren in het volledig proces, daarom stellen we u een oplossing op maat voor. Het water blijft van dag tot dag optimaal proper met een hoge kwalitatieve zuiveringsfilter. Door de automatische waterbehandelingssysteem kunt u iedere dag genieten van hygiënisch en helder water. Het gebruik van een zuinige warmtepomp zorgt ervoor dat het water altijd op de gewenste temperatuur blijft.

VDV Aqua Pools raadt een deck op het water aan. Dit kunnen wij leveren in verschillende kleuren PVC of polycarbonaat. Buiten het zwembad zelf is een deck ook zeer belangrijk als goede isolator.

Onderhoud is de sleutel naar een aangename zwemervaring. Dit kunnen wij u eveneens offreren.