Onze werkwijze

VDV Aqua Pools streeft naar een kwalitatief en exclusief product!

Blueprints.jpg

Een op maat gemaakt design zwembad

Een zwembad van A tot Z volgens uw keuze?

Dat is het doel van VDV Aqua Pools. Het volledig proces start samen met u rond de tafel. We bekijken wat uw wensen zijn en zetten het totaalplaatje neer. Uitgraven, plateau leggen, zwembad plaatsen en afwerking, dat is onze expertise. Wij willen een afgewerkt product op maat neerzetten, dat volledig afgestemd is naar jouw keuze.

PE kunststoffen

Levenslange isolator

Polyethyleen kunstof is de sleutel naar een kwalitatief zwembad waar wij levenslange garantie op bieden. De beste en sterkste isolator die je in alle vormen en wijzen kunt krijgen. Het zwembad kan standaard gemaakt worden in wit, licht grijs, antraciet en zwart, daarnaast zijn alle RAL-kleuren mogelijk.

Wilt u zonnebaden op een ligstrand, dan kunnen wij u dit  aanbieden. Trap links, rechts of over de volledige breedte?

Dat is geen probleem!

Schermafbeelding 2019-03-19 om 21.00.56.
PPG Woman at Pool.jpg

Zwembad waterregeling & onderhoud

Van de heldere watercirculatie tot de zuinige warmteregeling

De watercirculatie is één van de belangrijkste factoren in het volledig werkingsproces, daarom stellen we u een oplossing op maat voor. Het water blijft van dag tot dag optimaal proper met een hoogwaardige kwalitatieve zuiveringsfilter. Door de automatische pH regeling kunt u iedere dag genieten van hygiënisch en helder water. Het gebruik van een zuinige warmtepomp zorgt ervoor dat het water altijd op de gewenste temperatuur blijft.

VDV Aqua Pools raadt een deck op het water aan. Dit kunnen wij leveren in PVC of polycarbonaat en dit in verschillende kleuren. Zowel het zwembad als het deck zijn vervaardigd uit goede isolerende materialen.

Onderhoud is de sleutel naar een aangename zwemervaring. Dit kunnen wij u eveneens aanbieden. 

+32 475 450 308

  • Facebook Social Icon

©2019 by VDV AQUA POOLS.