Hammam

Breng het aangename ritueel naar u

rustic-spa-supplies.jpg

The story of Hammam

The Hammam stelt een van de oudste reinigingstradities ter wereld centraal. In het Oosten wordt de authentieke stoombadervaring, genaamd Hammam, al eeuwenlang gebruikt voor een grondige zuivering van zowel lichaam als geest. Deze eeuwenoude traditie inspireerde ons om product te ontwikkelen die tegemoetkomt aan de behoeften van nu. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellnessceremonie.

Design of the Hammam

Zoals met onze zwembaden, beginnen wij met een gesprek rond de tafel. Hier bekijken wij uw wensen, vervolgens zetten wij deze neer op papier en brengen een droom tot werkelijkheid. 
De hammam bestaat uit een speciale bouwstructuur die bestemd is voor hoge en vochtige temperaturen. Vervolgens kunnen wij een binnen afwerking voorstellen in alle soorten en kleuren mozaïek. Wenst u een lekker geur aan de beleving toe te voegen? Wilt u out of de box gaan met een echte sterren hemel? Dit is allemaal mogelijk.

Customized Pool Design

Operation of the Hammam

De stoomgenerator zorgt er voor dat de stoom  op een topkwaliteit in de hammam terecht komt. Door de hoge temperatuur (45°- 55°) en luchtvochtigheid komt de zweetproductie op gang. Hierdoor wordt je lichaam gereinigd en ontdaan van slechte stoffen. In combinatie met een heerlijke scrub, zorgt dit ritueel er voor dat je huid gaat stralen als nooit tevoren. Als je last hebt van onzuiverheden, kan een stoombad dus zeker helpen. 

  •  Oppepper voor je huid

  •  Hulp bij spierpijn

  •  Pijnbestrijding

  •  Verbeterde ademhaling

Wilt u dit zelf ervaren wanneer u maar wilt? Neem dan contact met ons op!​

+32 475 450 308

©2020 by VDV AQUA POOLS.