The Ritual of Hammam

Elysée_Russian_style.jpg

The Ritual of Hammam stelt een van de oudste reinigingstradities ter wereld centraal. In het Oosten wordt de authentieke stoombadervaring, genaamd Hammam, al eeuwenlang gebruikt voor een grondige zuivering van zowel lichaam als geest. Deze eeuwenoude traditie inspireerde ons om een stoombad te ontwikkelen die tegemoetkomt aan de behoeften van nu. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellnessceremonie.

woman-in-foam-lying-on-a-hot-stone-in-ha

Design of the Hammam

Zoals onze zwembaden beginnen wij met een gesprek rond tafel. Hier bekijken wij u wensen, vervolgens zetten wij deze neer op papier en brengen een droom tot werkelijkheid. 


De hammam bestaat uit een speciale bouw structuur die bestemd is voor hoge en vochtige temperaturen. Vervolgens kunnen wij een binnen afwerking voorstellen in alle soorten en kleuren mozaïek. Wenst u een lekker geur aan de beleving toe te voegen? Wilt u out of de box gaan en een echte sterrenhemel? Dit is allemaal mogelijk.

Operation of the Hammam

Doormiddel van een stoomgenerator zorgt deze er voor dat de stoom in de hammam komt. Door de hoge temperatuur (45°- 55°) en luchtvochtigheid komt de zweetproductie op gang. Hierdoor wordt je lichaam gereinigd en ontdaan van slechte stoffen. In combinatie met een heerlijke scrub zorgt dit ritueel ervoor dat je huid gaat stralen als nooit tevoren. Als je last hebt van onzuiverheden, kan een stoombad dus zeker helpen. 

  •  Oppepper voor je huid

  •  Hulp bij spierpijn

  •  Pijnbestrijding

  •  Verbeterde ademhaling

rustic-spa-supplies.jpg