Premium Line

"Luxe met volledige uitrusting"

1B4A0186_Yoga_Timber.tif

Luxe met volledige uitrusting. De buitenspa's van de Premium Line combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring: uw persoonlijke spa.

Individueel kleurenontwerp, diverse modellen en een optimale ergonomie: de Premium Line van onze buitenspa's past zich volledig aan uw smaak en behoeften aan.

 

U kunt kleuraccenten zetten en tussen een groot aantal kleuren voor de binnen- en buitenkant en verschillende JetPaks kiezen. Bij een premium spa hoort ook een hoogwaardige uitrusting – daarom beschikken onze buitenspa's over een hoogwaardig jetdesign van roestvrij staal, binnen- en buitenverlichting, een verlichte waterval en talloze jets aan de binnenkant voor voeten, benen en heup.

A8L Pearl Orchard.png

Onze Buitenspa's

Design Line

De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.

PrimiumLine

De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.

Comfort Line

Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.

X-Series

Hoge standaarden zonder concessies. Spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.