Spa's

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin

Buitenspa

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbelevenis zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid.

 

De spanning verdwijnt tijdens het baden in de buitenspa en er komt een diepe ontspanning voor in de plaats. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt spanningen weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt.

Waarom buitenspa's van Villeroy & Boch kiezen?

De moderne buitenspa's van Villeroy & Boch bieden optimale kwaliteit, bekroonde designs en krachtige techniek.

JetPaks_EV-Broschuere_24Seiter_NL_150dpi

JetPak-technologie

JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen worden geplaatst en hiermee voor alle soorten massage geschikt zijn.

Onze Buitenspa's

Design Line

De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.

PrimiumLine

De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.

Comfort Line

Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.

X-Series

Hoge standaarden zonder concessies. Spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.