X- Serie

"Perfectie voor een introductieprijs"

hot_tub_products_x-series_villeroy_boch_

Perfectie voor een introductieprijs en hoge standaarden zonder concessies: de buitenspa's van Villeroy & Boch staan voor comfort, design en innovatie. Het zijn spa's die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.

Een van de grote pluspunten van de X-Series is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen met een groot aantal RVS jets met uiteenlopende rangschikking en functionaliteit. Daarbij komen nog andere voordelen, zoals de verlichte waterval, comfortabele hoofdsteunen en uitrustingsdetails die ertoe bijdragen dat het water op een eenvoudige en natuurlijke manier wordt gereinigd – van de ozonator via grote filters tot en met slimme techniek. 
 

X8 platnium_harbour_standard.png

Onze Buitenspa's

Design Line

De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.

PrimiumLine

De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.

Comfort Line

Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.

X-Series

Hoge standaarden zonder concessies. Spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.